< Onze werkplaats
Suzanne van Roon

suzanne@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij Berckeley Square?

Ik ben organisatiecoach en interimmanager. Wat mij fascineert is waarom het gaat zoals het gaat in organisaties. En hoe je kunt interveniëren zodanig dat de verandering blijvend is. Samen met de mensen die direct betrokken zijn. Want daar zit de kennis over het primaire proces en de onderwerpen die aandacht vragen.

Wat is je talent?

Ik breng rust en overzicht waardoor ruimte ontstaat voor het echte gesprek en focus op het gezamenlijk te realiseren doel. Dan stappen mensen in om samen het resultaat neer te zetten. In kleine stappen de juiste kant op. Woorden die bij mij passen zijn: kom snel tot de kern, waarderend onderzoeken, zorgvuldig, sensitief, realistisch, de menselijke maat, daadkracht en beweging.

Wat is je aanbod?

Naast dat je mij kunt vragen als organisatiecoach of interimmanager, geef ik ook (online) workshops en begeleid ik mensen met (online) coaching. Als coach richt ik me met name op inhoudelijk gedreven professionals die het lastig vinden om hun invloed in de organisatie te nemen. Als je meer informeel leiderschap wilt ervaren, dan help ik je daar graag bij. Binnenkort organiseer ik ook de workshop 'Het intussen in de organisatie'.

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.