< Onze werkplaats
Sjoerd Laarman

sjoerd@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij Berckeley Square?

Als organisatiecoach begeleid ik mensen in organisaties in het hervinden van de oorspronkelijke motivatie waarmee ze ooit voor het werk kozen. Dat leidt tot een een hoge mate van eigenaarschap en uiteindelijk innovatie. Dat doe ik met een mix van eigenheid, creativiteit, kalmte, humor en een praktische benadering. Ik wil verbinden om vervolgens samen op zoek te gaan naar mogelijkheden voor groei en bloei.

Wat is je talent?

Heel veel van de dingen die ik doe zijn terug te leiden tot het thema autonomie. Ik vind het belangrijk dat ik mijzelf kan zijn bij anderen, en dat anderen zichzelf kunnen zijn bij mij. Maar bij autonomie hoort ook verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid om je eigen doelen na te streven en een positieve (of in elk geval geen negatieve) invloed te hebben op je omgeving en de wereld. Dat gun ik alle mensen en organisaties. Ik wil iedereen helpen om die verantwoordelijkheid te pakken en hun doelen te verwezenlijken.

Wat is je aanbod?

Ik heb organisaties en teams begeleid in de zorg, het onderwijs en de sociale huisvesting. Het zijn de maatschappelijke sectoren waar ik de meeste impact kan en wil maken. Juist bij mensen in deze sectoren is de intrinsieke motivatie per definitie hoog, maar wordt deze nogal eens in de weg gezeten door bureaucratie, hiërarchie of een gebrek aan zelfvertrouwen. Maar bovenal mist hier vaak het eigenaarschap dat juist zo belangrijk is om het verschil te maken.Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.