< Onze werkplaats
Rob D'hondt

rob@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij Berckeley Square?

Ik werk als adviseur organisatieontwikkeling, executive coach en trainer. Ik help door vragen te stellen waarmee je vooruitkomt. Dat doe ik vanuit mijn passie om impact te hebben op een gedreven, enthousiaste en resultaat gerichte wijze.

Wat is je talent?

Mijn passie is het realiseren van beweging en impact vanuit écht contact. Ik communiceer en begeef mij op alle niveaus binnen organisaties. Door goed te luisteren bundel ik belangen, leg verbindingen en creëer ik draagvlak voor gezamenlijke doelen en resultaat waardoor er weer beweging en energie ontstaat.

Wat is je aanbod?

Op de eerste plaats breng ik mijzelf in. Dat doe ik binnen executive coaching, teamontwikkeling, optimalisatie van werkklimaat, van lijderschap naar leiderschap en als trainer en coach in Motiverende Gespreksvoering. Dit is een gespreksstijl om resultaten te boeken in situaties waarin de bereidheid tot verandering niet eenvoudig te bereiken is. Het doel ervan is om vanuit samenwerking duurzame motivatie op te bouwen om tot verandering te komen. Deze gespreksstijl heeft zijn effect binnen uiteenlopende werkterreinen in (inter)nationale wetenschappelijke onderzoeken bewezen. Tevens ben ik auteur van het in 2019 gepubliceerde Praktijkboek Motiverende Gespreksvoering.


Walter van het Hof, Global Industry Affairs & Sustainability Leader at Trinseo over Rob:

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.