< Onze werkplaats

Raymon Geurts

17 maart 2017

Wat doe je bij BS?

Ik mag mijzelf de Founding Father van Berckeley Square noemen. In 2006 ben ik met Berckeley Square begonnen vanuit het geloof dat we op een andere manier organisaties kunnen inrichten die de talenten van mensen (klanten en medewerkers) benutten in plaats van uitnutten. Mijn droom is om met Berckeley Square en haar opdrachtgevers daarin het goede voorbeeld te geven en goede voorbeelden te maken.

Wat is je talent?

Mijn talent is het gidsen naar andere mogelijkheden en andere organisatielandschappen. Hiervoor gebruik ik veel principes die de transitie weergeven, bijvoorbeeld van 'A naar B, volgens de principes van B.' Hoe kan je in het hier en nu al beginnen met hetgeen je steeds meer wilt zien? Daarbij is mijn rol de begeleiding/ coaching van Raad van Bestuur en managementteam om vanuit hun transformatie de gedurfde stap te nemen om de transitie voor de gehele organisatie aan te gaan.

Wat is jouw aanbod?

Ben je bestuurder of directielid en wil je jouw impact vergroten? Ga dan met mij in dialoog om daarin te zoeken wat de beste route is. Concreet kan je met mij jouw ideeën ordenen en in een organisatieontwikkeling vertalen. Dat begint bij jezelf, dus heb ik mijn rol als sparringpartner in de aanbieding. Bovendien heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan mijn boek ‘De Gelukkige Organisatie’. Over dit boek geef ik workshops en webinars binnen jouw organisatie of als open inschrijving.