< Onze werkplaats
Raymon Geurts

raymon@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij BS?

Ik mag mijzelf de Founding Father van Berckeley Square noemen. In 2006 ben ik met Berckeley Square begonnen vanuit het geloof dat we op een andere manier organisaties kunnen inrichten die de talenten van mensen (klanten en medewerkers) benutten in plaats van uitnutten. Mijn droom is om met Berckeley Square en haar opdrachtgevers daarin het goede voorbeeld te geven en goede voorbeelden te maken.

Hoe gebruik je jouw talent?

Mijn talent is het gidsen naar andere mogelijkheden en andere organisatielandschappen. Hiervoor gebruik ik veel principes die de transitie weergeven, bijvoorbeeld van 'A naar B, volgens de principes van B.' Hoe kan je in het hier en nu al beginnen met hetgeen je steeds meer wilt zien? Daarbij is mijn rol de begeleiding/ coaching van Raad van Bestuur en managementteam om vanuit hun transformatie de gedurfde stap te nemen om de transitie voor de gehele organisatie aan te gaan.

Waar word jij gelukkig van?

Als er nieuwe patronen ontstaan, waardoor medewerkers in de organisatie het vertrouwen krijgen dat er nu écht iets verandert. In de voorspelbare omgeving durven zij hun mede verantwoordelijkheid te nemen voor het waarmaken van de belofte van de organisatie. Daarnaast... en dat is cliché, maar wel het allerbelangrijkste en dat zijn mijn vrouw en zoon Nolan en dochter Loues.

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.