< Onze werkplaats

Pieter Post

14 maart 2023

Wat doe je bij Berckeley Square?

Ik wil graag het verschil maken en kijk verder dan wat zich aan de oppervlakte presenteert. Het gebeurt echter zo vaak dat we slechts bezig zijn aan de oppervlakte zonder echt het fundament te veranderen. Daar zet ik mij voor in, een verandering van het fundament van waaruit wij handelen. Dat doe ik als organisatieadviseur door vanuit het menselijke aspect te kijken naar de strategische richting van een organisatie. Door te bevragen en kritisch te zijn geef ik inzichten over gedragingen, patronen en structuren binnen organisaties. Om zo het volledige potentieel uit mensen, teams en organisaties naar boven te halen.

Wat is je talent?

Ik ben goed in buiten de gebaande kaders denken. Ik bekijk en begrijp situaties vanuit een holistisch en systemisch perspectief. Mijn rol is om mensen en organisaties uit te dagen in hun manier van denken. Met mijn vastberadenheid en resultaatgerichte aanpak wil ik het liefst aan de slag en zoveel mogelijk meters maken.

Wat is je aanbod?

Ik geef advies en begeleiding in trajecten van organisatieontwikkeling. Wil je als organisatie impactvoller en duurzamer zijn? En wil je hiertoe uitgedaagd worden? Wat is hiertoe de intrinsieke motivatie en wat is het vertrekpunt van de organisatie? Ik geef advies en ondersteuning om iedereen aan boord te krijgen en te focussen op het creëren van een nieuwe richting die door de gehele organisatie gedragen wordt.