< Onze werkplaats
Joyce Velu

joyce@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij BS?

Het is mijn overtuiging dat mensen ten diepste willen bijdragen aan iets wat positieve impact heeft. In de context van organisaties gaat het gesprek ook steeds vaker over de vraag hoe waarde toe te voegen aan de maatschappij en ieders persoonlijke betekenis daarin. Het is die beweging waaraan ik wil bijdragen. Dat doe ik door start-ups en corporates te begeleiden bij de zoektocht hoe dit vorm te geven, op organisatie-, team- en individueel niveau. Ook begeleid ik co-creatie trajecten waar verschillende partijen bij elkaar komen om gezamenlijk grotere ambities te realiseren.

Waarom past dat bij je?

Het is mijn talent om te verbinden, tussen mensen, tussen verschillende contexten en tussen perspectieven. Ik ben in staat om snel een veilige setting te creëren waarin essentiële vragen beantwoord kunnen worden. Mijn stijl kenmerkt zich door scherp zonder oordelend te zijn en verdiepend zonder de praktijk uit het oog te verliezen. Hierdoor worden mensen bewust van hun eigen kracht en ontwikkeling én zetten zij concrete stappen in het realiseren van hun doelen.

Waar word jij gelukkig van?

Ik word gelukkig van vrijheid en beweging; zowel in letterlijke als figuurlijke zin. Autonoom zijn, in verschillende contexten werken, nieuwe mensen ontmoeten en erop uit trekken door reizen te maken, te sporten en dingen te ondernemen met de mensen waarvan ik houd. Geprikkeld worden door een nieuw perspectief. Maar ook getuige zijn van een groep mensen die de vrijheid voelt om hun eigen richting te kiezen en samen in beweging komt. Iemand die, ondanks dat het spannend is, in het diepe durft te springen vanuit een wens of droom. Dat zijn dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.