< Onze werkplaats
Jasper Wegman

jasper@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij BS?

Als organisatieadviseur, coach en facilitator van leiderschapsvraagstukken begeleid ik mensen en organisaties bij de veranderingen die ze graag zelf willen realiseren. Het gaat daarbij om een balans tussen purpose en profit. Ik draag bij aan het snijvlak van gelukkige medewerkers, gelukkige klanten en voldoende (economisch) resultaat.

Waarom past dat bij je?

De ontwikkeling van mensen en hen begeleiden bij complexe samenwerkingen binnen organisaties geeft mij energie. Van jongs af aan ben ik bezig met mijn eigen zingevingsvraagstukken en leiderschapsontwikkeling. Die leerervaringen gebruik in in mijn werk met mensen en organisaties. Ik stel graag vaste patronen ter discussie die we allemaal dagelijks inzetten, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau, en waarvan we ons vaak niet bewust zijn.

Waar word jij gelukkig van?

Ik zet graag mijn energie en talent in voor een betere wereld. Het geeft me veel voldoening om samen te werken met mensen binnen waardengedreven organisaties. Ik geloof in bezielend leiderschap waarbij we met elkaar meer eigenaarschap, ondernemerschap en innovatie laten zien. Wat me blij maakt is om dan te zien dat organisaties kleine stapjes maken in nieuwe richtingen.

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.