< Onze werkplaats

Heike Boom

30 juni 2017

Wat doe je bij Berckeley Square?

Ik ben adviseur, coach en Birkman consultant. Ik begeleid organisaties in verandertrajecten waarbij de match tussen het individu, de opdracht en de context van de organisatie de rode draad is. Doordat ik de verschillende talen in een organisatie spreek, van de uitvoerende medewerkers tot aan de Raad van Bestuur, doe ik dit op alle niveaus in de organisatie.

Wat is je talent?

Met mijn vermogen om verbinding te maken kom ik snel tot de kern en kan ik mensen echt aan het denken zetten. Dit doe ik altijd op een respectvolle en onderzoekende manier. Mijn opdrachten geef ik in gezamenlijkheid met de organisatie vorm, waarbij ik regelmatig een spiegel voorhoud. Dit kan weleens spannend zijn, maar door mijn humor en relativeringsvermogen wordt het nooit zwaar.

Ik ben goed in de combinatie van analyse én actie. Ik maak een gedegen beeld van de situatie en de context om vervolgens samen met de klant tot concrete stappen te komen. Hierdoor sluit mijn aanpak goed aan bij wat er al is én komt er beweging in de gewenste richting.

Wat is je aanbod?

Bovenstaande aanpak pas ik toe bij organisatie vraagstukken, maar ook bij begeleiding van teams en individuele coaching. Voor individuele coaching en begeleiding van teams maak ik gebruik van de Birkman methode (persoonlijkheidsinstrument). Bij individuele coaching zorgt dit ervoor dat je beter snapt waarom je doet wat je doet en hoe je je omgeving daar beter in mee kan nemen. Bij begeleiding van teams leren collega’s elkaars talenten en behoeften beter kennen zodat ze deze beter kunnen inzetten en vervullen. Coaching en begeleiding van teams bied ik in deze tijd ook virtueel aan.


Hanneke van Hooijdonk, directeur bij Transmitt Revalidatie, over Heike: