< Onze werkplaats
Edo van der Kuur

edo@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij BS?

Het draait in het leven vaak om kleine simpele dingen. Een compliment, een knipoog, een glimlach of een blik van verstandhouding. Geluksmomenten die ertoe doen in interactie met elkaar. Deze momenten helpen creëren, is wat me drijft om mijn werk te doen. Centraal hierbij staan het benutten van je talent en het werken met een heldere bedoeling. De flow die dan ontstaat is de kracht die beweging veroorzaakt en verandering stuwt. Noem het geluk…

Hoe gebruik je jouw talent?

Ik ben scherp op rol en rolperceptie binnen organisaties want daar zit het ongemak. Wars van hiërarchie maar met sensitiviteit op de relatie kan ik confronteren maar vaker nog stel ik gerust. Ik maak expliciet wat impliciet blijft en noem mezelf coachend adviseur met een talent voor strategie. Graag houd ik het luchtig met een groot relativeringsvermogen en flauwe grappen.

Waar word jij gelukkig van? 

Autonomie is een belangrijk thema voor me. Ik ben al mijn hele werkzame leven zelfstandig adviseur maar wel gek op ‘samen doen’. Ik breng eerste ingevingen en ideeën naar een hoger plan en heb anderen om me heen nodig voor inspiratie. Ik werk dan ook alleen in co-creatie met klanten en collega’s en ben op mijn best als er onverwachte wendingen zijn.

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.