< Onze werkplaats
Bianca van Walbeek

bianca@berckeleysquare.nl

Wat doe je bij BS?

Met elkaar bouwen aan uitdagende resultaten en beweging creëren, met name bij organisaties die maatschappelijke impact maken. Mijn hart gaat uit naar het leveren van een bijdrage aan een betere wereld, nu en voor toekomstige generaties. Wanneer echt een gezamenlijk belang wordt gevoeld waar mensen zich ondanks alle verschillen graag aan verbinden en zich voor inzetten. Omdat ze zichzelf kunnen zijn, talenten inzetten en zich kunnen ontwikkelen.

Waarom past dat bij je?

Mijn kracht is het begeleiden van het veranderproces, ik hou ervan om vanuit verbinding samen te ontwikkelen. Een bijdrage leveren aan een nog betere organisatie waar het prettig werken is in een sfeer van vertrouwen, eigenaarschap en plezier. Waar ook kwetsbaarheid er mag zijn. Om gezamenlijk nog meer impact te realiseren. Altijd vanuit oplossingsgerichtheid; wat kan er wél?

Waar word je gelukkig van?

Als ik een werkelijke bijdrage kan leveren aan een inspirerende beweging voorwaarts. Voor individuen, teams en organisaties. Ik krijg veel energie van samen aan de slag vanuit enthousiasme, eigenaarschap en met veel plezier!


Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.