< Onze werkplaats

Bas Delleman

19 februari 2018

Wat doe je bij BS?

Ik ben organisatiecoach en -adviseur op het gebied van conflictmanagement en systeemdesign. Samen werken aan inclusief en conflictbestendig samenwerken en samenleven waarin er ruimte is voor (ontwikkeling van) verschillen.

Wat is je talent?

Al van jongs af aan verbaast mij de krampachtigheid en onmacht waarmee mensen in werken en leven omgaan met verschillen. En al helemaal als verschillen zich ontwikkelen tot conflicten. Daar heb ik in de loop van de tijd mijn studie en werk van gemaakt. Samen verschillend zijn is voor mij vanzelfsprekend evenals jezelf ontwikkelen en sturen. Daarbij zijn gelijkwaardigheid en dynamische balans tussen ik, wij en onze impact op de omgeving belangrijke thema’s waaraan en waarin ik graag samen wil bouwen. Conflictvaardigheid van mensen en conflictbestendige teams en organisaties vormen een belangrijke basis van zin- en betekenisvol samenwerken en samenleven.

Wat is je aanbod?

Van het faciliteren van dialoog – het goede gesprek – tot zin geven aan conflict(en). Van het modereren van (team)bijeenkomsten tot bemiddelen en coachen in conflict tussen medewerkers en teams tot ontwikkelen en implementeren van geïntegreerd en systemisch conflictmanagement.