< Onze werkplaats
Anouk Blanken

anouk@berckeleysquare.nl

Wat ga je doen?

Samen toewerken naar organisaties die bruisen van de energie, waar mensen werken die bevlogen zijn en de dingen doen waar ze goed in zijn. Dit betekent een zoektocht naar het DNA van een organisatie. Waar staat de organisatie voor en welke waarde wil een organisatie toevoegen aan zijn omgeving? Voor medewerkers draait het om hun intrinsieke motivatie. Waardoor kom ik in beweging, welke werkzaamheden passen daarbij en hoe sluiten mijn persoonlijke doelen aan bij de visie van de organisatie? In organisatiebrede, team en persoonlijke trajecten begeleid ik mensen bij het beantwoorden van deze vragen. En bij de vormgeving in de praktijk.

Waarom past dat bij jou?

De meeste mensen brengen een groot deel van hun leven door op hun werk. Ik gun iedereen een werkplek om met plezier naartoe te gaan en er met zoveel mogelijk energie van terug te komen. Wanneer het mensen lukt te ontdekken wat persoonlijke drijfveren en behoeftes zijn en ze terug te laten komen in het dagelijks werk, geeft mij dat energie.

Waar krijg je nog meer energie van?

In verbinding staan met anderen, inzichten die leiden tot een ander uitzicht, een ontspannen sfeer waar ruimte is voor een lach en werken aan eigen ontwikkeling.

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.