< Onze werkplaats

Welkom Bas Delleman!

09 april 2018
Bas Delleman
3036x
0
Welkom Bas Delleman!

Ervaren organisatiecoach en trainer Bas Delleman sluit zich aan als meebouwer bij ons team. Bas is oprichter en directeur van Bascule Groep BV, aanbieder van mediation en conflict coaching. Met name zijn innovatieve aanpak op dat laatste zal Bas verder ontwikkelen onder de vleugels van Berckeley Square.

Conflicten als motor voor groei en ontwikkeling

Bas heeft zich de afgelopen decennia weten te onderscheiden op het gebied van conflict coaching: “Waar mensen samen werken en leven komen verschillen en conflicten voor. Daar heeft elke organisatie mee te maken, zowel intern als extern. Wanneer je bezig bent met bouwen aan gelukkige organisaties, bijvoorbeeld door in te zetten op zelforganisatie, wordt de focus op individualiteit groter en komen verschillen sneller aan de oppervlakte. In plaats van dit te zien als last, ben ik ervan overtuigd dat conflicten een motor zijn voor groei en ontwikkeling. Dat is waar ik in de projecten van Berckeley Square graag aan bij wil dragen.”

Innovatieve aanpak

In veel organisaties worden conflicten opgelost via methodes die geënt zijn op rechten en macht, maar de aanpak van Bas gaat juist in op belangen en behoeftes en dat sluit aan bij onze filosofie. Raymon Geurts, oprichter en organisatiecoach bij Berckeley Square: “Wat Bas doet is relatief nieuw in Nederland. Wij zijn ontzettend blij dat hij de inzet en ontwikkeling van zijn conflictmanagementsysteem een gezamenlijke activiteit wil maken. Ik ben ervan overtuigd dat wij met elkaar meer kunnen bereiken dan ieder voor zich. Het brengt ons weer een stap dichter bij ónze bedoeling: bouwen aan gelukkige en wendbare organisaties.”