< Onze werkplaats

Vacature: aankomend medior adviseur organisatieontwikkeling

12 november 2018
Cyril Moonen
1216x
0
Vacature: aankomend medior adviseur organisatieontwikkeling

Berckeley Square zoekt een multi-getalenteerde adviseur die initiatief durft te nemen. Wij bouwen aan nieuwe vormen van organiseren. Daar kan jij aan bijdragen. We zijn op zoek naar bevlogen professionals die willen bijdragen aan de ontwikkeling van vitale organisaties en zichzelf steeds willen ontwikkelen. Daarin bouw je mee aan Berckeley Square.

Wie zoeken wij?

Wij verwachten veel van een aankomend medior adviseur, daar staat tegenover dat een adviseur ook veel mag verwachten van Berckeley Square. We zoeken mensen die al een paar jaar ervaring hebben opgedaan als adviseur. Mensen die op gebied van transities (structuren, systemen, organisatie) al kennis hebben opgebouwd en willen groeien op het vlak van transformatie (persoonlijk leiderschap, eigen regie, onderstroom). Beide disciplines geven volgens ons bedding voor succesvolle duurzame organisatieontwikkeling.

In de selectie kijken wij samen met jou naar waar je staat ten opzichte van beide domeinen en waar je ontwikkelruimte zit. Het helpt als je daar zelf al een helder beeld van hebt.

We zien je graag authentiek, flexibel en assertief zijn en verwachten een zekere mate van zelfreflectie en stressbestendigheid. We hebben behoefte aan een hoog energieniveau en daarbij ook luisterend vermogen. Je moet het leuk vinden om samen met andere adviseurs voor klanten te werken en daarbij een steile leercurve te doorlopen terwijl je presteert.

Een Berckeley Square adviseur durft fouten te maken, zichzelf ter discussie te stellen en zowel klanten als collega’s professioneel te confronteren. Je bent in staat om je eigen gevoelens en gedachten serieus te nemen en deze uit te spreken. Je hoeft zeker niet alles te weten maar we zien je graag initiatief nemen om te leren en te groeien.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kwalitatief hoogwaardig organisatieadviesbureau en vormen op dit moment een team van 10 professionals. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van diepgaande ontwikkeling (transformaties) naar vitale en gelukkige organisaties waarin we instrumenten rondom ‘zelforganisatie’ veelvuldig inzetten. Berckeley Square werkt als zelfsturend team. Zo passen wij toe wat we onze klanten ook adviseren. Berckeley Square is grenzeloos nieuwsgierig naar organisaties, haar medewerkers en haar klanten en is voortdurend bezig met de vraag: hoe kan ik waarde toevoegen?

Wat bieden wij?

Berckeley Square biedt jou de mogelijkheid te werken in een lerende en zelfsturende organisatie. Als adviseur werk je samen met ervaren rotten in het vak. Zij nemen je mee en leiden je op tot volwaardig organisatieadviseur. Je krijgt veel ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren?

  • Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en begint er iets te kriebelen?
  • Heb je een Master behaald op het gebied van bedrijfskunde, P&O, sociale wetenschappen, veranderingsmanagement of iets soortgelijks?
  • Heb je 2 tot 4 jaar werkervaring in de advieswereld?
  • En heb je een rijbewijs?
  • Je kunt je CV en sollicitatiebrief sturen naar cyril@berckeleysquare.nl t.a.v. Cyril Moonen.

Ons streven is om op 1 januari onze nieuwe adviseur aan te nemen.