< Onze werkplaats

Nieuw talent!

06 december 2017
1275x
0
Nieuw talent!

Mijn naam is Nicklee de Langen en sinds een maand ben ik aan de slag als adviseur in dienst bij Berckeley Square.

Voordat ik hier begon, werkte ik bij een adviesbureau voor organisatieontwikkeling binnen het onderwijs en was ik verbonden aan de Universiteit Leiden als communicatie trainer bij de faculteit Psychologie en Geneeskunde. 

Beide functies voelden als een stap in de goede richting maar omdat ik vrijwel direct na mijn studie begon met werken, voelde ik ook nog ergens het verlangen om te vertragen en uit te zoeken hoe ik verder wilde als professional. 

In de zoektocht naar mijn droombaan - welke millennial zoekt ‘m niet - wees iemand me op Berckeley Square. Op dat moment wist ik niet dat ze ook met adviseurs in dienst werkten en vond ik de stap naar zelfstandig ondernemen nog te groot.

Toen ik een paar maanden later de vacature voor adviseur in dienst voorbij zag komen, zag ik daarin een ontzettend gave kans om me onder de vleugels van 10 zelfstandig ondernemers verder te ontwikkelen en tegelijkertijd mee te bouwen aan het gedachtegoed van Berckeley Square. 

Bij BS werk ik nu voor de tweede keer in een zelforganiserend team. Ik heb meegemaakt hoe de organisatie waar ik destijds werkte, de ‘kanteling’ maakte en volgens zelforganiserende principes eigenaarschap aan de teams gaf. Ik ervoer hoeveel vertrouwen dat gaf maar ook hoeveel vragen dat in eerste instantie opriep. Om andere organisaties daarin te begeleiden en tegelijkertijd met ons eigen team te experimenteren met andere vormen van organiseren, is wat mij blij maakt met deze nieuwe baan.

Ik heb zin om op zowel organisatie, als team en individueel niveau aan de slag te gaan en impact te maken. Ik voel me aangetrokken wanneer mensen in ontwikkeling en beweging zijn en ik ben ervan overtuigd dat we daarin (met elkaar) tot zoveel meer in staat zijn dan we onszelf soms wijs maken. Ik draag met liefde bij aan het vergroten van inzicht en bewustzijn daarop en voel bij Berckeley Square een hele fijn plek om dat te gaan doen.

De profielpagina van Nicklee vind je hier