< Onze werkplaats

Dag van de Bedoeling

26 november 2017
4064x
0
Dag van de Bedoeling

9 november organiseerden wij de Dag van de Bedoeling. Deze dag stond in het teken van de filosofie van werken vanuit de bedoeling. Vragen die centraal stonden waren, hoe willen we het eigenlijk hebben in ons werk? Hoe kunnen we dingen anders vastpakken in ons werk? Zodat we authentieke kracht en onderscheidend vermogen vrij maken in organisaties.

Wouter Hart ging aan de hand van zijn nieuwe boek “Anders Vasthouden” met de deelnemers in gesprek over 9 praktische sleutels naar het werken vanuit de Bedoeling. 

Raymon Geurts vertelde over het gedachtegoed van het boek dat hij aan het schrijven is en over de praktijk van het anders organiseren. Vanuit deze praktijk kregen de deelnemers concrete handvatten om impactvolle transformaties te realiseren. 

Onder begeleiding van Jouke Kruijer konden de deelnemers ‘smiddags vanuit een creatief perspectief, letterlijk de worsteling aan te gaan met taaie vraagstukken uit de eigen organisatie. En het geleerde van de dag direct toe te passen in co-creatie met elkaar. We sloten de dag af met een tentoonstelling van worstelingen, vraagstukken en mogelijke oplossingen. 

Deze bijeenkomst was de kick-off voor een Festival op 19 april. Opnieuw met als thema hoe we vanuit de bedoeling ons werk anders kunnen organiseren

Meer zien van deze dag? Klik hier!