< Onze werkplaats

Bouw jij mee aan ons nieuwe team in Rotterdam?

02 februari 2016
Raymon Geurts
550x
0
Bouw jij mee aan ons nieuwe team in Rotterdam?
Ben jij of ken jij een zelfstandig adviseur die verlangt naar samenwerking, meer impact en ontwikkeling in zijn of haar werk? 

Berckeley Square bouwt met haar klanten aan Gelukkige Organisaties en nieuwe vormen van organiseren. Eind van dit jaar starten wij met een nieuw team in Rotterdam en daarvoor zoeken wij nieuwe collega’s! Wij zijn op zoek naar bevlogen zelfstandig professionals. Zelfstandig professionals die in netwerkverband willen bijdragen aan de ontwikkeling van gelukkige organisaties bij klanten, duurzame ontwikkeling van zichzelf en daardoor ook meebouwen aan Berckeley Square.

Wie zijn wij?

Wij zijn inmiddels 10 jaar bezig met het leveren van kwalitatief hoogwaardige advies op het gebied van nieuwe vormen van organiseren. Ons verhaal is in een boekje opgeschreven en is digitaal te lezen. Als organisatieadviesbureau vormen wij op dit moment, in een hybride netwerk, een team van 13 professionals (3 adviseurs in dienst en 10 zelfstandig professionals). Daarnaast werken wij intensief samen met trainingsbureau VIStrainingen en vormen samen Happy Companies. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van diepgaande ontwikkeling (transformaties) naar gelukkige organisaties met zelforganiserende teams. De basis van onze aanpak bestaat uit het formuleren van een evolutionaire ambitie voor de organisatie, samenwerking in en tussen (zelforganiserende) teams en begeleiding van mensen naar meer authenticiteit en betere prestaties. We geloven in de kracht van gemeenschappelijke doelen en waarden die centraal staan in werken en voelbaar zijn voor zowel medewerker als klant. Vanuit dat kader kan de medewerker zich proactief gedragen en talent en energie richten op het behalen van de gemeenschappelijke doelen. De plekken waar dit gebeurt, noemen wij gelukkige organisaties!

Onze klanten typeren ons als tegendraadse denkers, met oorspronkelijke ideeën en een verfrissende aanpak. Maatschappelijke impact en zelforganiserend vermogen van mensen lopen als een rode draad door ons advieswerk. We handelen zorgvuldig, maar kennen geen ‘zo doen we dat al jaren’-argumenten. We tonen respect, maar nemen geen blad voor de mond. We houden van mensen en zijn even ‘zacht op de relatie’ als ‘hard op de inhoud’. We werken hard en consciëntieus, maar maken tegelijk graag een feest van onze samenwerking.

In ons team in Amsterdam heerst een open sfeer waar vakmanschap, ondernemerschap, verbondenheid en werkgeluk worden verenigt. In de praktijk sturen wij onszelf door onze kernwaarden, die de basis zijn voor onze manier van werken met elkaar. Onze kernwaarden bepalen het eigen gezicht van Berckeley Square. Met het team Rotterdam willen wij uitbreiden en dicht bij onze klanten in Zuid-Nederland zitten. Team Rotterdam zullen we samen opbouwen en halen daarin onze inspiratie uit de ervaringen uit Amsterdam.

De afgelopen jaren hebben wij bij onze klanten en onszelf geëxperimenteerd met nieuwe vormen van organiseren. In ons netwerk werken, leren en manifesteren wij met elkaar. Hierin combineren wij ervaren zelfstandig professionals en adviseurs in dienst in een hybride netwerk. De adviseurs in dienst zijn jonge honden die voor ongeveer 4 jaar in dienst zijn en in het samenwerken zich voorbereiden op een zelfstandig bestaan als adviseur. Het uitgangspunt is dat wij onszelf en elkaar stimuleren om de ‘beste versie van onszelf’ te worden.

Wij geloven in een eerlijke ruilrelatie, waarin een vrijwillige verbinding geenszins vrijblijvend is. In de dialoog over de ruilrelatie staan jouw doelen en de doelen van Berckeley Square centraal. Concreet zijn we met elkaar in gesprek over ‘wat kom je halen’ en ‘wat kom je brengen’ binnen Berckeley Square.

Dat is wat Berckeley Square wil zijn. Met elkaar maken we het verschil voor onze klanten, onszelf en de maatschappij. We lichten deze graag verder aan je toe!

Wie zoeken wij?
Voor ons nieuwe team in Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren en gedreven adviseurs met kennis van nieuwe manieren van organiseren en transformaties. Wij willen graag met je in gesprek als je:

  • minimaal 2 jaar werkt als zelfstandig professional
  • ervaring hebt opgedaan in projecten met zelforganiserende teams of andere vernieuwende vormen van organiseren
  • wilt samenwerken in een zelforganiserend team met standplaats Rotterdam en onderdeel wilt zijn van een groep gedreven vakidioten
  • in staat bent om toegevoegde waarde in organisatie-, team- en leiderschapsontwikkeling te leveren
  • de afgelopen jaren hebt geïnvesteerd in je eigen ontwikkeling door het volgen van relevante opleidingen
  • beschikt over een vitaal netwerk van klanten.
Herken je jezelf hierin? Of denk je iemand te kennen die zichzelf hierin herkend? Laat het ons weten!

Tot wanneer kan ik reageren?
Je kunt ons je CV en motivatie toesturen tot 1 april 2016. Wanneer wij in jouw profiel voldoende wederzijdse match ervaren, zullen we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Hebben jullie nog andere openstaande vacatures?
Op dit moment niet. Wanneer dit wel het geval is, communiceren we dat in onze nieuwsbrief, op de website en via LinkedIn.

Ik wil nog meer weten...
Dat kan. Bel ons op 020-681 23 48 of mail naar info@berckeleysquare.nl