< Onze werkplaats

Word meebouwer bij Berckeley Square

Datum: 26 september 2022
Raymon Geurts
Word meebouwer bij Berckeley Square

Bij Berckeley Square werken we samen aan een mooiere wereld. We werken samen met organisaties in de zorg, het onderwijs, het MKB en overheden. Onze ambitie is om impact te maken op klanten en medewerkers van de organisaties waar wij werken. Hiermee dragen we bij aan het realiseren van een meer inclusieve en betekenisvolle maatschappij.

Om dit te kunnen realiseren is Berckeley Square een leer- en werkgemeenschap waarin wij zelfstandig professionals in staat stellen hun impact te vergroten en zich te ontwikkelen tot de ‘beste versie’ EN de 'echte versie' van zichzelf! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hier lees je alles over ons arrangement.

En om er een nog beter beeld bij te krijgen wat meebouwen bij ons nu precies betekent, kun je ook naar de verhalen kijken van Sjoerd, Bianca, Matthijs en Diedel.

Lijkt het je leuk om een keer kennis met ons te maken? Op 17 november organiseren wij en informatieavond bij ons op de boot in Amsterdam. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@berckeleysquare.nl.