< Onze werkplaats

Wil jij als zelfstandig adviseur meer impact maken?

Datum: 05 februari 2021
Heike Boom
Wil jij als zelfstandig adviseur meer impact maken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe bevlogen meebouwers die ons team komen versterken om samen onze impact te vergroten, in het bijzonder op duurzame steden en gemeenschappen!

Bij Berckeley Square werken we samen aan een mooiere wereld. We werken samen met organisaties in de zorg, het onderwijs, het MKB en overheden. Onze ambitie is om impact te maken op klanten en medewerkers van de organisaties waar wij werken. Hiermee dragen we bij aan het realiseren van een meer inclusieve en betekenisvolle maatschappij.

Om dit te kunnen realiseren is Berckeley Square een leer- en werkgemeenschap waarin wij zelfstandig professionals in staat stellen hun impact te vergroten en zich te ontwikkelen tot de ‘beste versie’ van zichzelf. Wij werken op individueel-, team- en organisatieniveau. Wanneer je je aansluit bij Berckeley Square heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op een niveau dat je ambieert, maar waarop je op dit moment nog minder actief bent.

De sectoren waarbinnen wij werken hebben we een naam gegeven aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG's). De SDG’s zijn zeventien (door de Verenigde Naties gestelde) doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Zo valt de zorg onder SDG 3 (goede gezondheid en welzijn) en het onderwijs onder SDG 4 (kwaliteitsonderwijs).

En SDG 11, duurzame steden en gemeenschappen, is waar we dit jaar nóg meer impact op willen gaan maken. Daarom zoeken we een zelfstandig adviseur die al een vitaal netwerk heeft in deze specifieke branche.

Wil jij:

  • Meer kunnen bieden dan inhoudelijk advies? Bijvoorbeeld ondersteuning op processen, conflictvaardigheid of meer impact maken binnen bestaande structuren.
  • Wil je jezelf ontwikkelen in transformatieve interventies?
  • Heb je een breed en vitaal netwerk passend bij SDG11?
  • En word je enthousiast van ons arrangementleren & werken’?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Stuur een mail naar Heike Boom om een kennismaking in te plannen: heike@berckeleysquare.nl. Wil je ons graag eerst een keertje zien? Op 4 maart organiseren we een informatieavond voor potentiële meebouwers. Aanmelden kan ook bij Heike Boom.