< Onze werkplaats

Kom je meebouwen?

Datum: 07 juli 2022
Heike Boom
Kom je meebouwen?

Wij zijn op zoek naar nieuwe bevlogen meebouwers die ons team komen versterken om samen onze impact te vergroten!

Bij Berckeley Square werken we samen aan een mooiere wereld. We werken samen met organisaties in de zorg, het onderwijs, het MKB en overheden. Onze ambitie is om impact te maken op klanten en medewerkers van de organisaties waar wij werken. Hiermee dragen we bij aan het realiseren van een meer inclusieve en betekenisvolle maatschappij.

Om dit te kunnen realiseren is Berckeley Square een leer- en werkgemeenschap waarin wij zelfstandig professionals in staat stellen hun impact te vergroten en zich te ontwikkelen tot de ‘beste versie’ EN de 'echte versie' van zichzelf! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hier lees je alles over ons arrangement.

En om er een nog beter beeld bij te krijgen wat meebouwen bij ons nu precies betekent, kun je ook naar de verhalen kijken van Sjoerd, Bianca, Matthijs en Diedel.


Enthousiast? Stuur een mail naar info@berckeleysquare.nl of bel naar 020-681 23 48 en vraag naar Heike Boom. Je kunt je ook aanmelden voor onze informatieavond op 13 september 2022. Op deze avond kun je kennis maken met onze meebouwers en al je vragen stellen over aansluiten als meebouwer.