< Learning communities

Ondernemen met Impact

Ondernemen met Impact

Er is tegenwoordig inspiratie genoeg, maar hoe zet je als ondernemer nieuwe inzichten om naar resultaten in jouw bedrijf?

Samen met andere ondernemers wordt in deze community thema’s onderzocht als: groei, meer eigenaarschap bij je medewerkers, vasthouden aan de bedoeling, van oprichter naar leidinggevende, geluk in ondernemerschap, sociale impact, duurzaam financieel gezond.

  • Doelgroep: Ondernemers
  • Investering: €1.650,- excl. BTW
  • Tijden bijeenkomst: 16.00u - 20.00u
  • Locatie: Haparandadam 7B4, 1013 AK in Amsterdam
  • Contactpersoon: Bas van Straaten

Wat kun je verwachten van de bijeenkomsten?

Een ontspannen huiskamersfeer (denk aan schoenen uit, even niks moeten, gezellig bijkletsen en tot rust komen), nieuwsgierige en gelijkgestemde mensen (ondernemers!), sterke en inspirerende verhalen en natuurlijk superlekker eten!

Het Programma

16:00 uur: Doe alsof je thuis bent

Landen bij ons in de “huiskamer” en met een drankje rustig een rondje maken langs alle aanwezigen over wat er speelt. Dat kan natuurlijk goed nieuws zijn, wilde plannen, of een groot succes. Maar ook twijfel, tegenslag of een probleem. Door dit even te delen is het uit de lucht, of is het misschien wel grondstof voor een nieuw thema wat we kunnen oppakken. Ook is dit het moment om wat inspiratie met elkaar te delen. Heb je een leuk boek gelezen, of youtube filmpje gezien? Dit is echt het moment om te delen!

16:30 uur: Stof tot nadenken

Iedere keer inventariseren we of er nog nieuwe thema’s spelen. Die voegen we toe aan de lijst, en iedere keer kiezen we een thema voor de volgende keer. Voor de eerste keer hebben wij een thema gekozen.

17:00 uur: Aan de slag!

We zetten het thema neer aan de hand van een spreker / stelling / fragment. Ook brengen wij de kennis van Berckeley Square op dit onderwerp in. Zo kunnen we vanuit al onze klanten de ervaring breder maken en er bijvoorbeeld theorieën aan koppelen. We kiezen een passende werkvorm om hiermee aan de slag te gaan. Misschien iets voor jezelf of juist met de hele groep.

18:30 uur: Verhaal van een ondernemer

We vragen een lokale chef / cateraar / of bijzonder afhaalchinees om het eten te verzorgen. En vragen hen als ondernemer ook om iets te delen. Daarna gaan we lekker eten. Hopelijk geeft het thema en de voorgaande discussie genoeg stof te napraten, maar iets nieuws kan natuurlijk ook.

19:30 uur: Wat neem je mee?

Wat heeft deze avond je gebracht? Met welk inzicht(en) ga je naar huis? Wat puzzelt je nog of welke vragen heb je nog? En is er iemand aan tafel die jou daarbij kan helpen?

Wil je meer informatie of deelnemen aan deze learning community? Stuur dan even een mailtje naar Bas van Straaten, bas@berckeleysquare.nl of bel naar 020 681 23 48.