< Onze werkplaats

Webinar: Gelukkige organisaties

Datum: 18 mei 2021

Op 18 mei 2021 van 14.30 - 16.30 uur geven Raymon Geurts en Sjoerd Laarman een gratis webinar over 'De Gelukkige Organisatie in tijden van corona’.

Er is na de energie in arbeidsproductiviteit van de eerste golf, in deze tweede golf een afvlakking en daling van de motivatie van medewerkers te bespeuren. In het webinar staat Raymon stil bij het herstellen of behouden van wederkerigheid op afstand. In zijn boekDe Gelukkige Organisatie’ beschrijft hij namelijk de verschillende relatielijnen van wederkerigheid op de inhoud van het werk, de samenwerking met collega’s in een team en het eigen leiderschap.

In een periode als corona volstaan oude manieren van bouwen aan wederkerigheid niet meer en zullen andere vormen nodig zijn. Raymon neemt je in dit webinar mee vanuit het gehele kader van zijn boek naar de specifieke situatie van Corona en de kracht van betekenis in een periode van fysieke afstand.

Mocht je willen deelnemen of mensen in je omgeving kennen die willen deelnemen, dan kan dat nog. Inmiddels zijn er meer dan 70 aanmeldingen en kunnen we nog 30 inschrijvingen plaatsen. Laat het dan even weten via info@berckeleysquare.nl. Je ontvangt dan een zoomlink van ons.