< Onze werkplaats

Webinar: De Gelukkige Organisatie post-corona

Datum: 18 mei 2021
Webinar: De Gelukkige Organisatie post-corona

In hoeverre kun je straks als de Corona crisis achter de rug is, doorgaan alsof er niets is gebeurd? Het lijkt voor de hand te liggen dat de Corona crisis en de lockdown effect hebben gehad op jouw medewerkers. De verbinding en wederkerigheid die medewerkers voelen richting hun team en de organisatie heeft mogelijk een ontwikkeling doorgemaakt. Bij ’terugkeer’ naar de organisatie is er een momentum om opnieuw met medewerkers op individueel en team niveau in gesprek te gaan. Een gesprek waarin elkaar ‘hercontracteren’ op de facilitering van hun purpose en op hun bijdrage aan de betekenis van de organisatie. Misschien is er wel eerst herstel nodig, voordat je weer met elkaar in een nieuwe ontwikkeling kan stappen.

Net als voor mensen die een lange reis hebben gemaakt en weer thuis komen, lijkt er ogenschijnlijk niets veranderd te zijn. We hebben de neiging om terug te veren naar de omgang die we kenden voordat wij op reis gingen. Vaak heeft de reis zoveel impact gehad dat zij voor altijd anders naar de wereld kijken. Dit zou ook zomaar het geval kunnen zijn bij medewerkers die ’thuis’ komen in de organisatie na een lange afwezigheid na Corona. In dit webinar gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en het maken van een herstelplan om samen met je medewerkers dit gesprek te voeren.

Op 18 mei 2021 van 14.30 - 16.30 uur geven Raymon Geurts en Sjoerd Laarman een gratis webinar over 'De Gelukkige Organisatie post-corona’.

Wil je je aanmelden? Stuur ons even een mailtje naar info@berckeleysquare.nl en dan ontvang je van ons (een paar dagen voor het webinar) de link om mee deel te nemen.