< Onze werkplaats

Themabijeenkomst: Beyond Leiderschap - voorbij theorie en modellen

Datum: 29 november 2018
Themabijeenkomst: Beyond Leiderschap - voorbij theorie en modellen

Breng jij de verandering binnen je organisatie die je graag wil zien?

“Het enige echte falen in het leven is niet trouw te zijn aan de beste versie van jezelf”

- boeddha -

Volgens ons is iedereen een leider. Iedereen heeft talenten. Iedereen heeft zijn eigen startpunt en context. We hebben allemaal onze eigen persoonlijke levensweg. Daarom is leiderschap iets unieks. De kern is om te realiseren wat je talenten zijn (bewustwording) en ze te gebruiken voor je eigen intenties (dromen). Hierbij kunnen we veel leren van en met elkaar.

Daarom organiseren wij iedere 3e donderdag van de maand bijeenkomsten over verschillende thema’s. Iedere keer weer anders. Soms een workshop, een spreker of intervisie. De toegang is gratis. Het doel is inspiratie, actie en leren.

De eerste bijeenkomst is een interactieve boekpresentatie over het boek, Leiderschap in mijn Community, geschreven door Jasper Wegman.

"Jasper Wegman laat zien hoe het leiderschap van binnenuit de community door de mensen wordt ontwikkeld en niet van buitenaf door het verstand wordt opgelegd.”

– Paul de Blot, Hoogleraar Business spiritualiteit Nyenrode -

Hoe realiseer je jouw droom? Hoe ga je om met schaarste? en hoe creëer je draagvlak?

In deze interactieve en inspirerende workshop vertalen we de lessen van community ontwikkeling in Zuid-Amerika naar jouw huidige uitdagingen m.b.t. persoonlijk leiderschap. Dit door verhalen te vertellen, filmpjes te laten zien en creatieve oefeningen te doen.

Jasper Wegman is een ervaren teamcoach, oprichter van de stichting Che Amigo en schrijver van het boek, Leiderschap in mijn Community. Hij werkte in de afgelopen twaalf jaar onder meer aan community ontwikkeling in kwetsbare gebieden in Argentinië, Bolivia, Peru en Colombia.

Heike Boom is een verbindende organisatiecoach met een verfrissende blik op individueel- en teamfunctioneren. Ze legt makkelijk verbinding in verschillende lagen van een organisatie en is een betrouwbare partner in verander- en ontwikkelprocessen.


PRAKTISCH

  • Voor Wie: Iedereen, maar max. 25 personen
  • Kosten: gratis
  • Wanneer: Op donderdag 29 november van 19.30 tot 21.30 (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Waar: Haparandam 7-B4 (Berckeley Square)
  • Je krijgt het boek cadeau

Inschrijven: jasper@berckeleysquare.nl 06 45 21 95 43 of Heike@berckeleysuare.nl 0653370915