< Onze werkplaats

Themabijeenkomst Beyond Leiderschap - voorbij theorie en modellen

Datum: 04 april 2019
Themabijeenkomst Beyond Leiderschap - voorbij theorie en modellen
Op welke manier ben jij zelfsturend in je werk? En hoe past dit nog bij jouw organisatie? Wat heb je daarin te halen en wat kom je brengen?

Tijden veranderen en organisaties proberen aan te sluiten door anders te organiseren. Dit vraagt van medewerkers om reflectie, een frisse blik en een innovatieve manier van (samen)werken. In deze interactieve workshop faciliteren we vragen als, hoe kun je daarin zelfsturend zijn? En hoe verhoud je je nog tot je organisatie? Persoonlijk leiderschap is hierin essentieel.

Jasper Wegman is een ervaren teamcoach, oprichter van de stichting Che Amigo en schrijver van het boek, Leiderschap in mijn Community. Hij werkte in de afgelopen twaalf jaar onder meer aan community ontwikkeling in kwetsbare gebieden in Argentinië, Bolivia, Peru en Colombia.

Heike Boom is een verbindende organisatiecoach met een verfrissende blik op individueel- en teamfunctioneren. Ze legt makkelijk verbinding in verschillende lagen van een organisatie en is een betrouwbare partner in verander- en ontwikkelprocessen.

PRAKTISCH

  • Voor Wie: Iedereen, maar max. 25 personen
  • Kosten: gratis
  • Wanneer: Op donderdag 4 april van 19.30 tot 21.30 (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Waar: Haparandam 7-B4 (Berckeley Square)

Inschrijven: jasper@berckeleysquare.nl 06 45 21 95 43 of heike@berckeleysquare.nl 0653370915