< Onze werkplaats

NieuwOrganiseren Festival 2018

Datum: 06 november 2018
NieuwOrganiseren Festival 2018

Op 6 november organiseert Nieuworganiseren.nu voor de zesde keer het Nieuw Organiseren Festival en Raymon Geurts is een van de sprekers. Dit jaar is het thema: 'Nieuw Organiseren voorbij de hype'. We kennen de verhalen inmiddels, maar hoe werkt dat nu in de praktijk? Of, anders gezegd:


'Als je wilt koorddansen, dan kun je een boek kopen 'Hoe moet ik koorddansen', maar dan stap je op het koord en val je eraf.'

Raymon zal zijn presentatie houden over het bouwen aan Gelukkige Organisaties vanuit bestaande organisaties, waarbij het start bij het erkennen van de huidige staat van bewustzijn in de organisatie. Gelukkige organisaties zijn organisaties die streven naar impact vanuit hun betekenisvolle belofte. Medewerkers sturen zichzelf binnen deze organisaties vanuit intrinsieke motivatie en maken zo contact met hun omgeving. Een omgeving die vaak bestaat uit een team, waarin een juiste organiseerruimte om de betekenisvolle belofte waar te maken essentieel is. Dit is een verhaal uit de praktijk, omdat Raymon 13 jaar ervaring heeft om organisaties hierin te begeleiden.

Naast Raymon zullen ook Jaap Peters, Baudy Wiechers, Rianca Evers, Ben Kuiken en Arthul Hol komen spreken en worden er workshops gegeven als 'Touwtrekken', 'De orakel talkshow' en 'SHIT HAPPENS: van ego naar eco leiderschap'.

Andere events van Nieuw Organiseren vind je hier!