< Onze werkplaats

Mediation netwerkbijeenkomst 2019

Datum: 05 februari 2019
Mediation netwerkbijeenkomst 2019

Op 5 februari organiseert Caleidoscoop hun jaarlijkse Mediation netwerkbijeenkomst: een ‘festival’ voor de lerende mediation-gemeenschap of ieder die zich aangesproken voelt.

Het programma start om 16.15 en wordt gevuld met diverse sprekers:

Bas Delleman

Hij kan natuurlijk niet ontbreken op de Mediation netwerkbijeenkomst: the founding father van Caleidoscoop Leertrajecten!
Bas neemt je mee in de laatste actualiteiten van mediationland, en zal een update geven van de huidige stand van zaken en verse nieuwsberichten delen. Met een jus a'la Bas.

Raymon Geurts


Raymon bouwt als oprichter van Berckeley Square gepassioneerd aan gelukkige organisaties. In 2006 begonnen vanuit het geloof dat we op een andere manier organisaties kunnen inrichten die de talenten van mensen (klanten en medewerkers) benutten in plaats van uitnutten.
Hij gaat het hebben over Hoe bouw je 'Gelukkige organisaties' vanuit bestaande organisaties? Gelukkige organisaties zijn organisaties die streven naar impact vanuit hun bedoeling, waarbij het start bij het erkennen van de huidige staat van bewustzijn. Medewerkers sturen zichzelf binnen deze organisaties vanuit intrinsieke motivatie en maken zo contact met hun omgeving. Dit is een verhaal uit de praktijk, omdat Raymon 13 jaar ervaring heeft om met organisaties hier aan te bouwen en schrijft momenteel een boek over zijn filosofie.

Andere sprekers: Stan Hegt (Misschien ken je hem als vaste gast van Jaap Jongbloed bij Opgelicht?! of van andere tv-programma’s en items over cybercriminaliteit) en Edwin Couwenberg (begeleidt als mediator bij arbeidsconflicten en familiekwesties en is inmiddels gespecialiseerd in (v)echtscheidingen en heftig geëscaleerde conflicten).

Informatie:

Waar: Bilderberg 't Speulderbos in Garderen
Wat levert het op: Contact met nieuwe, ervaren, eigen en extern opgeleide mediators. Inspirerende lezingen, waardevolle tips en tools. Bijpraten met docenten én 4 PE punten!
Kosten: Deelname aan de bijeenkomst is voor (oud)cursisten kosteloos. Heb je interesse om te komen, maar heb je geen opleiding bij Caleidoscoop gevolgd? Dan wordt er een bijdrage gevraagd van € 59,-.
Aanmelden: Klik hier of bekijk de webpagina. Let op! Er zijn een maximaal aantal plekken beschikbaar, dus vol is vol.