< Onze werkplaats

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Datum: 20 juni 2019
Het Grootste Kennisfestival van Nederland
Een idee bedacht op Lowlands 2014. Een festival dat iedereen kent natuurlijk. Met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij Het Grootste Kennisfestival van Nederland is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Maar ook randzaken: muziek (natuurlijk) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken. De volgende editie staat gepland op 20 juni 2019. Met al veel enthousiaste partners en weer een geweldig programma. Raymon Geurts staat als een van de sprekers op het programma!

Gelukkige organisaties, bouwen vanuit een betekenisvolle belofte

Hoe gaan hedendaagse organisaties zich ontwikkelen in de betekeniseconomie? In zijn jarenlange ervaring als gids, geeft Raymon meer inzicht in de transitie/ transformatie die hedendaagse organisaties kunnen doorlopen om meer te werken vanuit een betekenisvolle belofte. In de weg naar een gelukkige organisatie reikt hij daarin manieren aan om jouw eigen reis te maken. Daarnaast brengt hij perspectief aan voor het diegene die het geheel niet overzien.

 • Je krijgt inzichten om met zorgvuldigheid, moed en lef te kiezen voor een gelukkige organisatie en te werken aan eigenaarschap van medewerkers
 • Je krijgt handvatten om te organiseren vanuit de principes van een betekenisvolle belofte, zelforganisatie en heelheid
 • Je weet weer hoe je in jouw organisatie de levensdoelen van medewerkers verbonden krijgt aan doelen in de organisatie

Wil je meer lezen over zijn bijdrage op het Festival? Klik dan hier.

Wat kun je nog meer verwachten op Het Grootste Kennisfestival van Nederland?

 • Internationaal topspreekster Jitske Kramer komt samen met duizendpoot Dolf Jansen met een hele bijzonder show en introduceert dan direct haar nieuwe boek rondom inclusie.
 • Amerikakenner Charles Groenhuijsen met zijn theatershow ‘Optimisten hebben de hele wereld’.
 • Auteur en expert op het gebied van neuromarketing en neurowetenschappen Chantal van den Berg.
 • Auteur van de bestseller ‘Aanspreken, gewoon doen’ Gytha Heins.
 • Bas Timmer met het prachtige verhaal van Sheltersuit.
 • Sangbreeta Moitra geeft een inkijk in de geheimen van het succes van Nederlandse innovatie en ‘branding’.
 • Gea Sijpkes vertelt als bestuurder hoe Humanitas Deventer dit jaar de tweede plaats voor de award 'beste zorginstelling van Europa' behaalde.
 • Bas Kodden komt terug naar Deventer met een heel nieuw verhaal.
 • En internationaal spreker en bestseller auteur (met ruim 2 miljoen boeken wereldwijd) Roy Martina komt naar Deventer en vertelt hoe je de beste versie van jezelf creëert om onstopbaar succesvol te worden.

Plus een aantal hele bijzondere podia met praktijkcasussen en inspirerende vergezichten rondom Zorg van de toekomst en Bestuurlijke vernieuwing. Maar ook gedurende de hele festivaldag het Waardetheater met sprekers en workshops rondom waardecreatie. Of je kan even plaatsnemen in de Verander Express voor een interactieve ‘thinkshop’ in klein gezelschap of meedoen met de workshop Deep Democracy.


Meer informatie vind je hier!