< Onze werkplaats

Hogeschool Arnhem en Nijmegen - Henri van Boxtel

Datum: 19 april 2018
Hogeschool Arnhem en Nijmegen - Henri van Boxtel

“Op de weg ernaar toe lopen we aan tegen patronen die we al jarenlang met elkaar in stand houden, maar die niet langer meer effectief zijn, met het oog op de Bedoeling. We willen van A naar B op de manier van B maar stappen nog regelmatig in de valkuilen van onze A wereld.” zegt Henri van Boxtel, directeur Human Resources bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN).

Bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) wordt gewerkt aan onderwijs en onderzoek van topkwaliteit, dat in nauwe samenwerking met het werkveld tot stand komt. En waarbij studenten als partner centraal staan. De wens is om dit te doen vanuit een heldere, gezamenlijke ambitie. 

De student van de toekomst neemt regie en verantwoordelijkheid over zijn/haar eigen loopbaan en dat wil de HAN graag stimuleren. Daarvoor is het nodig dat de medewerkers elke dag weer het voorbeeld zijn. En samen te werken in een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, waarbij collega’s elkaar kunnen aanspreken. “Dat zou je onze bedoeling kunnen noemen, dat is waar we naar op weg zijn”, aldus Henri van Boxtel – directeur HR. 

Is deze ambitie een uitdaging? Henri van Boxtel zegt hierover: “Op de weg ernaar toe lopen we aan tegen patronen die we al jarenlang met elkaar in stand houden, maar die niet langer meer effectief zijn, met het oog op de Bedoeling. We willen van A naar B op de manier van B maar stappen nog regelmatig in de valkuilen van onze A wereld.”

Over hoe de mensen bij de HAN hier kleine stapjes in zetten, en de dilemma's die ze daarbij voortdurend tegenkomen, gaat Henri van Boxtel tijdens het Festival van de Bedoeling graag in gesprek.

Informatie:

  • Wanneer: 19 april 2018 van 13.00 - 21.00
  • Locatie: Haparandadam 7 in Amsterdam
  • Ticketprijs: €175

Volg ons op FacebookLinked-In en onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het festival. 

Kom je ook?