< Onze werkplaats

Generous Minds - Ronald Beuk

Datum: 19 april 2018
Generous Minds - Ronald Beuk

'Alles wat Generous Minds doet vertrekt vanuit de purpose/bedoeling. Achter de intentie van zowel financiers, ondernemers, experts zit altijd de purpose, anders beginnen we er niet aan.' aldus Ronald Beuk, oprichter van Generous Minds.

Ronald Beuk zag in dat er steeds meer mensen in verschillende functies en bedrijven wilden bijdragen aan een betere wereld, maar individueel te weinig kracht konden genereren om verandering te realiseren. Generous Minds is een 'Covestment Cooperation in Good Business' waar de krachten van financiers, ondernemers en experts worden gebundeld en conventies doorbroken.

Sinds 2013 zet Ronald zich met Generous Minds in om Good Businesses sneller te laten groeien. Hij heeft de ambitie om voorloper en vormgever te zijn van ‘het nieuwe succes’ in de 21e eeuw en Generous Minds als Covestment Cooperation door te ontwikkelen naar een wereldwijde beweging. Ronald neemt je mee op de reis die hij heeft afgelegd: vanuit welke inzichten en overtuigingen Generous Minds is ontstaan, het theoretische Generous Minds concept, zijn ervaringen in de praktijk, en zijn toekomst ambities.

Ronald: ‘Alles wat GMs doet vertrekt vanuit de purpose/bedoeling. Achter de intentie van zowel financiers, ondernemers, experts zit altijd de purpose, anders beginnen we er niet aan. Dit maken we ook nog eens kwalitatief en kwantitatief concreet a.d.h.v. het koppelen aan Sustainable Development Goals. We werken voor allerlei soorten bedrijven en financiers, groot en klein, in binnen- en buitenland, in allerlei branches, mits ze maar purpose/impact als hoger doel hebben.’

Ronald Beuk is één van de sprekers op het Festival van de Bedoeling.

Informatie:

  • Wanneer: 19 april 2018 van 13.00 - 21.00
  • Locatie: Haparandadam 7 in Amsterdam
  • Ticketprijs: €175

Volg ons op FacebookLinked-In en onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het festival.