< Onze werkplaats

Festival van de Bedoeling

Datum: 19 april 2018
Festival  van de Bedoeling

Hoe kun je organiseren op een manier die bijdraagt aan gelukkige klanten, medewerkers en bedrijfsvoering? Waar mensen werken vanuit de bedoeling? Werken vanuit de bedoeling gaat over het nemen van verantwoordelijkheid over je werk, échte verbinding met elkaar en de klant centraal. Maar ook over impact willen hebben in de wereld, de juiste dingen doen.

Informatie:

  • Wanneer: 19 april 2018 van 13.00 - 21.00
  • Locatie: Haparandadam 7 in Amsterdam
  • Ticketprijs: €175
  • Aanmelden: dat kan hier!

Wat kun je verwachten?

Festival van de bedoeling iets voor jou?

Ben je een leider of begeleider van veranderingsprocessen? En ben je op zoek naar andere manieren van organiseren? Dan is het festival iets voor jou.

Afgelopen november, op de Dag van de Bedoeling, hebben we met onze relaties gesproken over hoe je dat nu eigenlijk aanpakt: organiseren vanuit de bedoeling. Aan de vele leerzame gesprekken en mooie verbindingen die op deze dag zijn gelegd, geven we dit voorjaar een vervolg met het Festival van de Bedoeling.

Tijdens het festival op 19 april bieden we een feestelijk en divers scala aan manieren om het volgende met elkaar te onderzoeken:

Hoe kunnen we werken vanuit de bedoeling en impact maken, ook over de grenzen van organisaties en branches heen?

We dagen je uit om buiten je organisatie te kijken en op zoek te gaan naar nieuwe en andere perspectieven. Hoe doen anderen het eigenlijk? Wat zijn successen en mislukkingen?

Dus laat je inspireren in hoe je je eigen organisatorische uitdagingen op kunt lossen. Door krachten te bundelen en de heldenverhalen van alledag met elkaar te delen. En misschien kunnen we zelfs met elkaar iets nieuws creëren!


Het festival zal plaatsvinden op donderdag 19 april van 13.00u - 21.00u bij ons op de boot. Een kaartje kost €175.

Volg ons op Facebook, Linked-In en onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het festival.

Kom je ook?