< Onze werkplaats

Congres Mens & Organisatie

Datum: 24 maart 2021
Congres Mens & Organisatie

24 maart 2021 organiseert Management Impact Academy het Congres Mens & Organisatie en een van de workshops wordt verzorgd door Raymon Geurts. In onze complexe, competitieve en snel veranderende wereld móeten organisaties bewegen. Het is van belang om te innoveren en nieuwe businessmodellen en strategieën te ontwikkelen. Leiderschap, de manier van organiseren en de investering in de medewerkers, dé core business van organisaties, bepalen voor het grootste gedeelte het succes.

Tijdens het (vernieuwde) Congres Mens & Organisatie gaan we dan ook in op de kracht van nabijheid. Met name het menselijke en persoonlijke aspect vraagt om nabijheid. Welke afstand en nabijheid heeft een organisatie nodig en wanneer gaat een organisatie bloeien en bruisen? Leer waarom relationeel leiderschap organisaties doet opbloeien, krijg inzicht in de werking van het tribale brein en maak het verschil in je directe omgeving.

In Raymon zijn workshop 'De Gelukkige Organisatie: de kracht van verschil', krijg je inzichten in organisatieontwikkeling vanuit betekenis. Betekenis heeft de kracht om verschillen te overbruggen en nabijheid te creëren. De gelukkige organisatie is een werkgemeenschap waarin er wordt gewerkt op basis van wederkerigheid tussen alle medewerkers in de organisatie. Het is de plek waar niet welvaart voor enkelen centraal staat, maar geluk en welzijn van velen.

Het hele programma lees je op de site van Management Impact en aanmelden kan hier.