< Onze werkplaats

Brood & Beleg - Diederik Rijpstra & Bart van der Velpen

Datum: 19 april 2018
Brood & Beleg - Diederik Rijpstra & Bart van der Velpen

"Door een team te benaderen als een band van beginnende muzikanten ontstaan verbindingen die in het dagelijkse werkleven vaak ondersneeuwen." 

Diederik Rijpstra (Jazztrompettist en componist), en Bart van der Velpen (Organisatiepsycholoog en manager) gaan samen met deelnemers de bedoeling vatten in muziek. Want soms gaat de bedoeling verder dan woorden. Komen we niet verder dan termen als dynamiek, afstemming, flow of soul. Laat dat nu net het vertrouwde terrein van de muziek zijn. Waar de organisatietaal ophoudt, gaat Brood & Beleg verder.  

Met een menu van verschillende muzikale oefeningen kun je als deelnemer zelf kiezen welke dosis muziek je zelf wilt maken of luisteren. Samen verkennen we het ritme en melodie van de bedoeling. Dit kan de missie van jouw organisatie zijn, maar ook de uitgangspunten van een verandertraject. Samen wekken we de bedoeling weer tot leven. 

Brood & Beleg verbindt muziek met organisaties en leert teams weer stil zijn, luisteren, afstemmen en samen jammen. Door een team te benaderen als een band van beginnende muzikanten ontstaan verbindingen die in het dagelijkse werkleven vaak ondersneeuwen.

Informatie over het Festival:

  • Wanneer: 19 april 2018 van 13.00 - 21.00
  • Locatie: Haparandadam 7 in Amsterdam
  • Ticketprijs: €175

Volg ons op FacebookLinked-In en onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het festival.