< Onze werkplaats

Astare - Pepijn van der Weide & Erwin van Huigenbosch

Datum: 19 april 2018
Astare - Pepijn van der Weide & Erwin van Huigenbosch

‘We zijn als bedrijf aan het groeien en kijken met interesse en scepsis naar onze eigen groei. We zien dat we dagelijks actief tegengas moeten geven om niet af te drijven van onze bedoeling.’

Astare is een bijzonder bedrijf dat zorgmedewerkers detacheert. De winst zetten ze om in inspiratie voor iedereen die zorg nodig heeft of erin werkt. Astare is een social enterprise in de GGZ, en werkt met een team van bevlogen zorgprofessionals, die zorg bieden aan mensen die kwetsbaar zijn. 

Pepijn van der Weide & Erwin van Huigenbosch (oprichters Astare) zijn ervan overtuigd dat mensen psychische gezondheid ervaren wanneer ze zich verbonden voelen met anderen, trots kunnen zijn op wat ze doen en in vrijheid hun dromen kunnen verwezenlijken.    

‘Onze droom is een GGZ die vooral gericht is op talenten en dromen van mensen.’  

Over de workshop:

We zijn als bedrijf aan het groeien en kijken met interesse en scepsis naar onze eigen groei. We zien dat we dagelijks actief tegengas moeten geven om niet af te drijven van onze bedoeling. Tijdens de workshop geven we een kijkje in onze keuken. We bespreken onze en jullie dilemma's en vertellen hoe wij werken met eigenaarschap en vertrouwen. Daarmee houden we bureaucratie en standaardisering zoveel mogelijk buiten de deur en blijven we dicht bij onze missie. En we onderzoeken samen hoe we dichtbij de bedoeling kunnen blijven in de ketensamenwerking met organisaties waarin systemen leidend (lijken te) zijn. 

Informatie over het Festival:

  • Wanneer: 19 april 2018 van 13.00 - 21.00
  • Locatie: Haparandadam 7 in Amsterdam
  • Ticketprijs: €175

Volg ons op FacebookLinked-In en onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het festival.