De gelukkige organisatie

De-Gelukkige-Organisatie-Raymon-Geurts.png#asset:811

Het boek 'De Gelukkig Organisatie', uitgegeven door Management Impact, is ontstaan uit vele ervaringen, zowel successen als butsen en kneuzingen. Inspiratie om een eigen weg in te slaan.

Het 224 pagina's tellende boek behandelt vragen als; Hoe creëren we welzijn en geluk voor velen in plaats van welvaart voor enkelen? Hoe worden bestaande organisaties toekomstbestendig en betekenisvol? Welk leiderschap is nodig om betekenis en échte zelfsturing van medewerkers centraal te stellen? Wat vraagt dit van de bestuurlijke elite in organisaties?

Boekpresentatie 'De gelukkige organisatie'

Op 13 december is het boek De gelukkige organisatie verschenen. En nee, dit boek gaat niet over tafelvoetballende millennials. Dit boek gaat over impact op een betere wereld, betekenis, leiderschap, zingeving, werkgeluk, vertrouwen, eigenaarschap en de hobbelige weg van organisatieontwikkeling ernaartoe. Een gesprek met de auteur en founder van Berckeley Square, Raymon Geurts.

‘De “creatieve mens” heeft zoveel vrijheid gekregen dat hij niet langer houvast kan vinden bij familie, religie, tradities, regels, systemen en zuilen. Hij moet volledig op zichzelf leren vertrouwen, zichzelf sturen en structureren. Wij zijn op onszelf aangewezen om ons leven zin en richting te geven. Wij zijn de regisseur van ons eigen leven geworden. Wij moeten zelf bepalen wie we zijn en wat we belangrijk vinden. Vanuit de nieuwe logica van het gevoel stellen mensen zichzelf de vraag: wat is relevant voor mij?’

Raymon Geurts
Lees meer

Raymon Geurts schrijft een boek

Over ons
Over ons

Waarom we doen wat we doen >

Boek
Boek

De Gelukkige Organisatie >

Om deze twitter feed te kunnen bekijken moet u onze marketing-cookies accepteren.